SİNOP / DURAĞAN - Kuzuluk İlkokulu

Kuzuluk İlkokulu

Çerçiler Bucağı Kuzuluk Köyü Merkez Mahallesi No39 Durağan/SİNOP
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ KUZULUK İLKÖĞRETİM OKULUNU; Okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimiz) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim birimi OLAN DURAĞAN İLÇE KÖYLERI ARASINDA önceliklE ADINI SÖZ ETTIREN; EĞITIM KALITESIYLE VE ÖĞRENCILERIN BASARILARIYLA sosyal etkinliklerle ADINI DURAĞAN ILCESINDE DUYURAN;Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
KUZULUK İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler,yetiştirmek.
BAŞARILARIMIZ menüsünü tıklayın.
Öğretim Şekli :NORMAL 9:00 / 14:30
9:00 14:30
SOBA
Ulaşım
Köyümüzde pazartesi ve perşembe günleri minibüslerimiz yolcu getirip götürmekte olup diğer günler ilçeye inmek için 50 km gidiş 5o km dönüş toplam 100 km yol için 70 tl gibi bir ücret ödenir. Durağan ilçesinin en uzak köylerindendir. Tek sınıflı tek öğretmenli birleştirilmiş sınıflı köy okuludur. Tek lojmanlıdır. Yakacak olarak odun kömür kullanılmaktadır. 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 32 kayıtlı öğrencimiz bulunmaktadır.
YERLEŞİM KIRSAL KÖY. DAĞ KÖYÜDÜR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
50 km ilçe merkezine uzaklığı. Durağan ilçesinin en uzak köyüdür. İlçeye ulaşım 1 saatten fazla sürmektedir.